Met veel plezier ben ik smaakmaker in merkbouw bij Caramel, smaakmakers in business.

“smaakmaker in merkbouw”

Graag werk ik samen met partijen die geloven dat krachtige merken gebouwd zijn op een stevig fundament en dat dus het loont om hierin te investeren. Van binnen naar buiten. Van verdiepen en verbinden naar verleiden. Eerst verdiepen om de merkkern helder te krijgen; om van daaruit werknemers merknemers te laten zijn, die op hun beurt klanten verleiden om merkambassadeur en superpromoter te worden.

Graag ondersteun ik de klanten van Caramel bij het activeren van hun superpromoters. Met het formuleren van een heldere missie of visie, met marketing-communicatieadvies of met het helpen realiseren van communicatiecampagnes en -middelen. Of dat nu een app is, een animatie, een website of een huisstijl. Dit doe ik vanuit mijn eigen communicatiebureau Pitvis.

Ik heb ruime ervaring opgedaan bij design- en reclamebureaus en heb daarnaast veel projecten begeleid aan opdrachtgeverszijde. Mensen die met mij samenwerken noemen mij een aardige en vaardige creatieve communicatiespecialist met een goed gevoel voor tekst en beeld. Ik werk graag verbindend en ben enthousiast over het communicatievak omdat het nooit hetzelfde is.

Naast het communicatievak word ik privé heel enthousiast van koken, muziek, gitaar, film en tennis. En last but not least van mijn vriendin en tweeling met wie ik fijn samenwoon in de Watergraafsmeer in Amsterdam.

 

Telefoon:06 - 30 13 96 82

Ons team

  • Jasper: “Customer Experience Strateeg” Ik help algemeen en commercieel... lees verder 
  • Michiel: “MENSGERICHTE, DATADRIVEN MARKETINGSTRATEEG” De centrale vraag is vaak eerst: Wat... lees verder 
  • David: “Merkstrateeg van binnen naar buiten” Ik geloof dat autoriteit pas echt... lees verder 
  • Frank: “Navigator van leiders bij gezonde groei” Ambities realiseren doe je in 2 fasen.... lees verder 
  • Jeroen: “Specialist merkwaardige klantbeleving” Iedereen weet dat in de... lees verder 
  • Roel: “Creatief puur sang” Graag neem ik plaats op de stoel van... lees verder 
  • Peter: “Specialist in business-sturing” Het is heerlijk om ondernemers... lees verder 
 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”