“Focus op je kernklanten - een snel recept voor succes!”

Wil je aan de slag met het effectiever bereiken van je doelgroep?

We geloven dat succes en groei begint door je klant centraal te stellen. En bij voorkeur je kernklanten, de ideale klanten voor je organisatie en producten en diensten. Wij noemen die kernklanten superpromoters. 

Je spreekt zijn taal, je begrijpt de klant en de klant begrijpt jou. Een superpromoter betaalt ook op tijd en beveelt je aan. Vaak zien we dat we dat maar 20% van de klanten het predikaat ‘ideale klant’ verdienen. Die rest leidt tot omzet, maar ook tot veel problemen. De oplossingen passen nét niet. Klanten die af en toe een afspraak vergeten of niet tijdig betalen. Vaak gaat 80% van de energie naar deze 80% van de klanten. De ideale klanten zijn dan plotseling sluitpost van je aandacht. Dus waarom kies je je klant niet?

Bij Caramel geloven we in aandacht voor deze kernklanten. Want we weten uit ervaring hoeveel fijner en sneller een bedrijf groeit als het focust op kernklanten.

Het ontwikkelen van persona's is een populaire, snelle en doeltreffende methode voor een helder beeld van je kernklanten. Hiermee hebben we de marketing en sales van onze klanten meer focus gegeven en is hun groei versneld. 

Voor een aantrekkelijke prijs van €750,- (exclusief BTW en reiskosten) verzorgen we graag onze persona workshop bij jou op kantoor en werken we 2 persona's voor je uit.

Vraag de workshop aan op deze pagina aan en we maken een afspraak!

Diensten

Vraag hier de persona workshop aan

Velden met een * zijn verplicht
 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”