Dit was het uitgangspunt: raad de naam van ons nieuwe bedrijf en win een Caramel kookworkshop. De naam is bekend, Jan Hilverda als onbetwiste winnaar is bekend en de invulling van de kook workshop inmiddels ook. De winnaar wordt ontvangen in de keuken van Empire Fine Food met een aperitief en een amuse door niemand minder dan Martijn Hendriks van Eet Wijn. De sfeer is ongedwongen, gezellig, creatief.

“Winnaar Raad de Naam actie Jan Hilverda gaat koken met Caramel”

Het thema is uiteraard CARAMEL. ‘Karameliseren heeft tot doel de smaak-, geur- en kleureigenschappen van suiker te veranderen’ We koken een viergangen diner, in de vier gangen komt het thema caramel terug. Eerst is er een uitleg over de keuken, de materialen en de ingrediënten. De gasten krijgen een idee hoe het menu eruit gaat zien, er is uitleg over caramel,
caramel-kooktechnieken hoe het thema caramel wordt verwerkt in het menu. Er is voldoende ruimte tot improvisatie en eigen inbreng.

De Caramel kookworkshop wordt verzorgd door Martijn Hendriks. Gerdien mocht al eerder van zijn creaties genieten, we hebben zin in deze heerlijke avond!

 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”