“Voor smaakmakers in technische bedrijven”

Speciaal voor smaakmakers in technische bedrijven hebben we een bijzondere aanbieding.

WORKSHOP

In een 3 uur durende workshop van 15.00-18.00uur met circa 10 andere ondernemers in de technische sector ga je aan de slag om je bewust te maken van de waarde van een échte klantrelatie.

Je gaat je verdiepen in de belevingswereld van je belangrijkste klanten en ontdekken kansen om op de momenten van de waarheid een onderscheidende beleving te creëren. De winst is dat klanten zich je diensten beter herinneren, meer over je bedrijf gaan praten en je aanbevelen aan vrienden en bekenden. Zeer tevreden klanten zorgen immers voor 2-4 keer meer omzet als "gewoon tevreden" klanten en leveren een hogere winst.

Je gaat op 18 september met concrete ideeën naar huis die je de volgende dag kunt toepassen voor het stimuleren van het krachtigste acquisitiemiddel dat er is: mond-tot-mond reclame!

Na de workshop drink je met collega-ondernemers nog een drankje na en heb je alle gelegenheid om na te praten. 

HOE AANMELDEN?

De workshop wordt gegeven door Jasper van Bochove en Gerdien Dalmulder. Locatie is Deskowitz aan het Museumplein in Amsterdam. Normale kosten voor deze workshop zijn 275 Euro, door onze speciale Caramel introductieaanbieding zijn de kosten slechts 50 Euro per persoon.

Meld je aan via het aanmeldformulier, we zien je graag op 18 september!

 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”